Contact Kluizenwijzer

Dealers

Dealers

De Raat Security Products is breed in de markt vertegenwoordigd door middel van ons netwerk van loyale dealers. Deze dealers staan garant voor goede en betrouwbare adviezen. Door de samenwerking tussen ons en het netwerk van dealers, komen de kennis en ervaring van beiden tot een perfect uitgedacht eindproduct.

Bent u op zoek naar een dealer bij u in de buurt? Neem dan contact met ons op!

Wilt u graag dealer worden? Lees hier verder!

Dealer worden?

Waarom dealer worden van De Raat Security Products?
De Raat geeft met haar mensen deskundig en passend advies voor elke situatie. Dit kan zowel op locatie als bij De Raat in Zoetermeer.

Levering van producten geschiedt door eigen vervoer of door een transporteur die de kast zal inhuizen. De Raat heeft eigen vrachtwagens welke vaste dagen hebben waarbij het dus makkelijk aan te geven is wanneer uw de goederen geleverd krijgt. Samen met de korte en flexibele levertijden maken De Raat tot een prettige en bovenal een zeer betrouwbare leverancier.

De producten worden volgens specificatie geleverd met een Nederlandse handleiding en correcte informatie. De Raat beschikt over een eigen technische dienst welke u altijd graag te woord zal staan bij onduidelijkheden en/of technische vragen. Ook kunt u een afspraak maken met onze technische dienst om op locatie eventueel reparaties of onderhoud te doen.

Wilt u een schappenplan voor in de zaak of een actie houden? De Raat helpt u hier graag in mee. Vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u een aanvraag welke buiten het standaard profiel valt? De Raat kan u hiermee helpen. Een andere kleur, maat, slot, sokkel is geen probleem voor De Raat. Vraag onze adviseurs in de binnen of buitendienst naar de mogelijkheden.


Hoe kan ik dealer worden bij De Raat Security Products?
U kunt middels onze buiten of binnendienst hier afspraken over maken. Soms kan een bezoek aan uw bedrijf gewenst zijn om een goed advies te kunnen geven. Om dealer te worden hebben wij een kopie van het uitreksel van de Kamer van Koophandel (KvK) nodig. Uw gegevens zullen dezelfde dag nog in het systeem worden gezet en kunt u al direct bestellen bij De Raat.

Op de hoogte blijven van ons? Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief:

* Deze velden zijn verplicht.
Zekerheid in uw veiligheid Grote voorraad Maatwerk Zakelijk & privé oplossingen

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze producten?
Neem dan contact met ons op.

Bel ons Mail ons

* Deze velden zijn verplicht.
Download onze catalogus hier