Contact Kluizenwijzer

Blogs

Wat is een S2-kluis en uit welke S2-kluizen kan ik kiezen bij De Raat? 6 februari 2024

Een kluis is een essentiële investering voor het veilig bewaren van waardevolle bezittingen. Maar uit welke S2-kluizen kan er worden gekozen binnen het assortiment van De Raat?

Lees snel onze blog!

Lees verder
Medewerker in de spotlight! 4 januari 2024

In elke organisatie schuilt een schat aan talent en toewijding en het is met trots dat we de eerste editie van "Medewerker in de spotlight" presenteren. In deze reeks gaan we dieper in op het verhaal van een van onze buitengewone teamleden. Lees over hun reis, ontdek hun bijdragen en leer meer over de personen binnen onze organisatie.

Maak kennis met Henk; vrachtwagenchauffeur bij De Raat!

Lees verder
Wat heb ik aan een intelligente uitgiftelocker? 29 september 2023

In de snel evoluerende wereld van vandaag wordt efficiëntie en productiviteit steeds belangrijker, vooral in sectoren zoals productie, bouw en logistiek. Een van de innovatieve oplossingen die organisaties hebben omarmd om deze doelen te bereiken, is de intelligente uitgiftelocker. Dit geavanceerde systeem is toe te passen voor het uitgeven van bijvoorbeeld telefoons, kleding, PDA’s of gereedschappen en biedt tal van voordelen voor bedrijven van elke omvang. In dit artikel zullen we de voordelen van een intelligente uitgiftelocker nader bekijken.

Lees verder
Waar moet je op letten bij het kiezen van een inbraakwerende kluis? 1 augustus 2023

Een kluis is eigenlijk pas inbraakwerend als er een certificaat is wat die inbraakwering bevestigt. Inbraakwering kan getest worden volgens 2 normen: EN 14 450 en EN 1143.

Lees verder
Stadsarchief Amsterdam neemt intelligente lockers in gebruik 19 juli 2023

Het Stadsarchief Amsterdam. Een organisatie die bijna 750 jaar aan historie tentoonstelt. Naast de historie van Amsterdam en omstreken laten zij ook de vernieuwende en intelligente wereld zien door het aanschaffen van intelligente lockers.

Lees verder
Het veilig opbergen van een lithium-ion batterij 1 juni 2023

Het opbergen van een lithium-ion batterij is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Hoe hebben de laatste ontwikkelingen gevolgen voor onze dienstverlening? Om hier een duidelijk antwoord op te kunnen geven moet er eerst gekeken worden naar de batterij zelf en de gevolgen van een batterij. 

Lees verder
Zekerheid in uw veiligheid Grote voorraad Maatwerk Zakelijk & privé oplossingen

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze producten?
Neem dan contact met ons op.

Bel ons Mail ons

* Deze velden zijn verplicht.
Download onze catalogus hier