Contact Kluizenwijzer

Levering

Levering

Levering Nederland

De Raat Security Products bv beschikt over eigen transport, alsmede over een kwalitatief uitstekende partner, waarmee de servicegraad bij afleveringen op het hoogst mogelijke niveau wordt aangeboden.

Standaard levering
De meeste dropshipment zendingen vanaf De Raat Security Products worden via Transmission verzonden. Voor zendingen van Transmission worden, indien u als dealer een e-mailadres opgeeft, track and traceberichten opgestuurd. Dit gebeurt per zending twee keer:

1. Als de zending door Transmission wordt ontvangen gaat in de regel rond ca. 17:00 uur een bericht uit met daarin de geplande dag van aflevering.
2. Op de dag van aflevering wordt een bericht toegestuurd met het verwachte tijdsvenster voor de aflevering.

Om uiteenlopende redenen gebeurt het af en toe dat de levering, ondanks dat dit twee keer is voorgemeld, toch niet kan plaatsvinden. Van deze niet-leveringen wordt het grootste deel veroorzaakt doordat de ontvanger niet thuis is. Als een zending dan opnieuw moet worden ingepland brengt dit uiteraard ook extra kosten met zich mee. Deze kosten worden door Transmission aan De Raat doorbelast. De Raat zal deze kosten vervolgens aan u als dealer doorbelasten.

Inhuizingen
De standaard leveringsvoorwaarde is op de begane grond, achter de eerste toegankelijke sluiting. Tegen meerprijs kunnen kasten geplaatst, en zelfs bedrijfsklaar opgeleverd worden. Een indicatie van de tarieven voor het plaatsen en eventueel verankeren bij een standaard situatie (begane grond of verdieping bereikbaar met lift zonder obstakels en vrije doorgang) vindt u in onderstaande tabel. Bij uw bestelling ontvangen wij graag een ingevuld inhuisformulier.

Indien plaatsing van uw kast op een andere wijze (bijvoorbeeld via een trap) dient plaats te vinden, kunnen wij u vooraf hiervoor prijsopgave doen. Hiertoe vragen wij u dit inhuisformulier ingevuld aan ons toe te sturen.

Afhalen
Wilt u vrachtkosten besparen, dan kunt u uw bestelling zelf afhalen in Zoetermeer, Nederland. Wanneer u dit van tevoren wordt aangegeven, zorgen wij er voor dat de goederen voor u klaar staan.

Levering Belgie

Voor plaatsingen in België: Contacteer ons op 0032 (0) 14 23 23 71 of info@deraat.be.

Zekerheid in uw veiligheid Grote voorraad Maatwerk Zakelijk & privé oplossingen

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze producten?
Neem dan contact met ons op.

Bel ons Mail ons

* Deze velden zijn verplicht.
Download onze catalogus hier