Contact Kluizenwijzer

Nieuws

Dé nieuwe S2 serie kluizen van De Raat: DRS Global 26 oktober 2023

Na ruim 30 jaar succesvol te zijn geweest met de verkopen van onze PT/ET serie zijn wij trots de opvolger te presenteren: de DRS Global serie. 
Ga naar de productpagina

Lees verder
Voorraad info op onze website 3 mei 2023

De Raat Security Products is doorlopend bezig haar serviceniveau te verhogen. Een veel genoemde wens van onze partners is het zichtbaar maken van beschikbaarheid van voorraad op onze website. Vanaf vandaag is dit gerealiseerd.

Lees verder
Gecertificeerd verankeren 3 februari 2023

In samenspraak met de verzekeraars, is door brancheorganisatie Vereniging Geld- en Waardeberging (VGW) de module 'gecertificeerd verankeren' ontwikkeld.  
Meer informatie over de achtergronden van het gecertificeerd verankeren en de door SOBA verzorgde opleiding kunt u vinden in bijgaand schrijven.

Lees verder
Nu leverbaar de DRS Prisma IV 29 september 2022

Naast de reeds bekende DRS Prisma I, II en III is nu ook leverbaar de DRS Prisma IV in diverse afmetingen

De DRS Prisma IV serie biedt een uitstekende bescherming tegen inbraak en 30 minuten bescherming tegen brand. Dankzij de uitwendige scharnieren kan de deur 180° worden geopend. De kluizen DRS Prisma IV zijn ideaal om uw kostbaarheden te beschermen.

 

Lees verder
De Raat start samenwerking met Oxolutions 26 april 2022

De Raat Security Products is een samenwerking aangegaan met Oxolutions B.V. Hiermee breidt De Raat haar assortiment verder uit met intuïtieve, slimme en ruimtebesparende lockersystemen genaamd Blinkaspace.

Lees verder
De Raat neemt verkoopactiviteiten Master Lock over van De Beer Innovations BV 30 juli 2021

Per 1 augustus 2021 heeft De Raat Security Products BV uit Zoetermeer alle Master Lock verkoopactiviteiten overgenomen van Asfra / De Beer Innovations BV uit Veenendaal.

Lees verder
Catalogus 2021-2022 17 mei 2021

Het zal u zeker niet zijn ontgaan dat het momenteel erg onrustig is op de wereldmarkt voor grondstoffen (staal, kunststof, aluminium). Na de zomer van 2020 is de vraag naar o.a. staal wereldwijd sterk toegenomen, met een krapte op de markt en stijgende inkoopprijzen tot gevolg. 

Lees verder
Kluisruimtes 13 april 2021

Wist u dat u van elke ruimte een beveiligde ruimte kunt maken?
Met de modulaire van de Raat kunt u elke gewenste afmeting maken en zijn de waardevolle spullen van uw klanten goed beschermd.

Lees verder
Onze nieuwe catalogus is nu beschikbaar! 28 april 2020

Download nu onze nieuwe catalogus en bekijk al onze producten inclusief specificaties.

Download catalogus

 

Lees verder
Mondmaskers verkrijgbaar via De Raat! 5 april 2020

Voorzie ook uw klanten van mondkapjes!

Net als in de ons omringende landen neemt ook in Nederland de vraag naar mondkapjes voor niet-medisch gebruik sterk toe. Wij hebben dan ook besloten ons assortiment uit te breiden, te beginnen met 2 verschillende typen mondkapjes.

Lees verder
DRS Euro Defender in het programma De Kluis 10 februari 2020

Wist u al dat onze DRS Euro Defenders elke week te zien zijn in de afleveringen van De Kluis? In dit programma moeten BN' ers de kluis kraken om geld te winnen voor het goede doel. Bekijk elke week de nieuwe afleveringen via de Youtubepagina van StukTV en zie onze dubbel gecertificeerde kluizen wekelijks stralen!

https://www.youtube.com/watch?v=i4Z__nOnZu4 

Lees verder
De Domestic pistolenkluis en de 2535E deposit bij De Raat! 1 december 2019

We hebben ons Domestic Safe arrangement uitgebreid met een pistolen- en een afstortkluis.

Bekijk de nieuwe producten snel via de onderstaande links!

Lees verder
Negatieve rente, en nu? 16 september 2019

Er dreigt een nieuw fenomeen de kop op te steken: negatieve spaarrente. Spaarders zullen dan moeten gaan betalen om hun spaargeld bij de bank te mogen stallen. Veel Nederlanders zijn hier natuurlijk niet van gediend en zijn geneigd om hun spaargeld van de rekeningen af te halen. Maar waar laat men dan dat spaargeld? Onder het matras, of in een oude sok in de la tussen het ondergoed zoals vroeger? Of springt u er als dealer direct op in door een kluis van De Raat aan te bieden?

Lees verder
Zekerheid in uw veiligheid Grote voorraad Maatwerk Zakelijk & privé oplossingen

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze producten?
Neem dan contact met ons op.

Bel ons Mail ons

* Deze velden zijn verplicht.
Download onze catalogus hier